Stöd Keeshondringen

 

Hem

Om klubben

Styrelsen

Avdelningar

Avelskommitte

Utställningar

Uppfödare

Valphänvisning

Omplaceringar

Avelshanar

Galleri

Länkar

 

Keeshondposten

    

Var med och stöd Keeshondringen.

Du kan stödja klubben genom att prenumerera på Bingolotter.

För varje enkellott á 50kr så går 13kr till klubben och för varje dubbellott á 100kr så blir det 26kr. Köper du en Sverigelott á 25kr så går 8 kr till föreningen. Prenumererar du på t.ex. på 4 enkellotter i månaden, så kostar det dej 200kr och av dom så får då Keeshondringen 52kr.

Vilka fördelar är det då att prenumerera på Bingolotto. Du får hem ett brev med dina lotter direkt i brevlådan. Sedan får du som prenumerant en ökat vinstchans då dom gör extra dragningar varje månad. Där du kan vinna Övernattning med Bingolottosupé, presentkort från partners samt lottpaket och du deltager alltid automatiskt i dessa dragningar. Alla prenumeranter får vinstgaranti. vinner du inte på 15 lotter i rad så får du välja mellan 5 extra lotter eller 200kr i avdrag på kommande faktura.

För varje lott som du köper så får du Premiumpoäng. Dessa poäng kan du använda till erbjudanden, exempelvis köpa flera lotter eller handla i Bingolottos Webshop. Man får också flera andra bra rabatter och erbjudanden som prenumerant. Du kan säga upp din prenumeration när du vill men när du börjar prenumerera så binder du dig för 12 v framöver. Sen om du säger upp prenumerationen så kan det ta upp till 6 veckor innan den stoppas.

Hur gör jag då om jag vill stödja Keeshondringen som prenumerant av Bingolotter?

Enklast är kanske att ringa direkt till Bingolotto - Folkspels kundcenter på tele: 0771-440 440. Säg då till om att du vill stödja Keeshondringen. Eller gå till www.bingolotto.se  och sedan på prenumeration. Där fyller du i hur många lotter du vill köpa varje månad och dina personuppgifter. Efter det kommer det en rad där det står stöd förening. Skriv då in Keeshondringen där så kommer du att stödja föreningen. Du kan även betala dina lotter via autogiro.

Då kanske du tänker måste jag då sitta där och spela varje söndag?

Nej då alla dina Bingolotter vinstbevakas och du kan rätta dom på nätet ( www.bingolotto.se  ). Så du kommer aldrig att gå miste om din vinst om du väljer att bara prenumerera och inte spela.

Vill du veta mera så kontakta Barbro Jansson 072-563 85 11

Hälsningar

Styrelsen Keeshondringen.


 

        

Utställningar

Lydnad

Viltspår/Bruks

Agility

Rallylydnad

Freestyle

Årets Kees

Vandringspris

Nya titlar

BPH Utförda

 

Årsmöten

 

För medlemmar